Sunday, June 12, 2005

Forum...

... seems to be playing up - however it seems to work if you avoid clicking in the box, but just tab and type instead. Still a pain though. Izzy - any ideas why it's doing this?

12 comments:

strangeumbrella said...

aha, it's not just me. I thought my computer was just stupid but is everyone having the same problem?

Are You Mad? said...

strangeumbrella,
question: are you actually expecting an answer?

you seem to have solved the answer to your question before you even asked it...

actually i've just confused myself :P i hope you get what i mean...

Izzy said...

um, is it happening because it's a wilful and fiendish contraption?

It's not actually doing it to me, which makes it marginally harder to work out, but I shall have a closer look when I'm not actually at work...I still won't know, but I'll have looked, and we'll all have had our money's worth...

strangeumbrella said...

Heh well are you mad? I only knew that James was having problems. It could just be that we both have difficult computers, or maybe the forum is causing problems for everyone. And it looks as though it actually is my computer...

Mummy/Crit said...

strangeumbrella - is it the problem I was having a while ago (being redirected to an annoying flash games site)? Are you guys using Macs. (I am). I haven't tried replying lately, but obviously some people can still send stuff to the forum.

strangeumbrella said...

No, I've got a PC. I did once get redirected to the flash games site too.

james henry said...

Yes I have a mac, and yes, being redirected to flash games site... Grrrr. Although the 'tab not click' trick seems to be working for now'.

Paul Pennyfeather said...

Forum seems to be working fine on my blog...
Not helpful I know, but true.

BiScUiTs said...

It's playing up on my computer. And damn that Flash games site!!

Mummy/Crit said...

so what can we do? i'm not sure what James means about tab not click. do you mean to login? i tried to tab from user name to password, but it didn't help.....there's also some weird audio thing happening....sounds like a camera shutter. i don't like it.

smoo2 said...

The camera shutter noises are just on the advert at the bottom of the page.
Seems to be working fine on my computer.

strangeumbrella said...

The tab not click thing is (I think) that when you're posting you can't click in the box where you want to type. You just have to use the arrow keys or tab to edit your post. Well, that's what's happening to me anyway. I can cope with it.